Vuoden kalkkiviivoilla


Rakas lukija, olemme vuoden kalkkiviivoilla ja tämä on Siroccon vuoden 2022 viimeinen postaus. Matka elämän tuulissa jatkuu ensi vuonna.


Sirocco-tuuli ei kiepu paikoillaan, vaan viuhahtelee maailmalle yhä uusiin paikkoihin jatkossakin. Sirocco haluaa hivellä iänikuisia muureja ja ikivanhoja siltoja, sivellä merestä nousseita aarteita, suhista kaislikoissa ja henkäillä puissa, kuiskia ihmisille onnellisia ajatuksia, sekä kietoa lähelleen rauhaa ja turvaa.


Sirocco kiittää matkaseurastasi ja toivottaa sinulle kaikkea hyvää vuodelle 2023. Oletpa missä tahansa, teetpä mitä hyvänsä, vuosi vaihtuu joka tapauksessa. 


Uuden ja paremman luvun elämässä voi aloittaa kuitenkin milloin vain, siihen ei tarvita uutta vuotta. Siihen tarvitaan "vain" päätös. Onnea minulle itselleni tuo se, kun rakastaa mitä tarvitsee ja tarvitsee mitä rakastaa. On myös tärkeää muistaa, kuinka suuri voima on sillä, miten me ajattelemme. Valopuolien löytäminen vastoinkäymisissäkin auttaa pääsemään elämässä eteenpäin katkeroitumatta, ja se tekee elämän mukavammaksi niin itselle kuin läheisillekin.


Uskalla unelmoida ja tee rohkeasti myös unelmistasi totta. Minua hirvitti hieman ylittää tämä silta, mutta kun tein sen, minulla oli voittajafiilis. Unelmointia ja rohkeutta siis teille kaikille tulevalle vuodelle!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Suorinta reittiä autolla Espanjasta Suomeen korona-aikana

Mariposario de Benalmadena - Mielenrauhaa Perhospuistossa

Parque de la Paloma - Lintupuisto Benalmadenassa