Sirocco postin lennättäjänä kuusi vuotta

Sirocco täytti kuusi vuotta. Vuosiin on mahtunut uskomattoman valtavasti ja postia on kulkenut 227 kertaa.  

Vain taivas rajana

Sirocco on kieppunut pitkin Eurooppaa, tyyntynyt Välimeren rannikolle ja Espanjan Mijaksen vuorille. Suomessa Kettulassa Sirocco on ammentanut luonnon voimaa ja leipätyö erityisten ihmisten parissa on antanut yhä uusia haasteita ja ajatuksia. Uuden oppiminen on aina tärkeää, niinpä Sirocco on pyörähtänyt koulun penkilläkin. Koronaa on väistelty ja kuluneet "tuulimyllyn" osat on korvattu uusilla varaosilla leikkauspöydällä. 

Aamiaismunat ovelle

Suomen ja Espanjan väliä tuli matkattua monta kertaa. Aurinkokotia ehdittiin pitää useita vuosia ja saimme ison ja iloisen ystäväjoukon Aurinkorannikolta. 

Maatila asuinpaikkana Atalaya Macorrassa oli unelmiemme täyttymys, mutta aika aikansa

Elämä tuo eteen aina uusia yllätyksiä ja on hyöytyä siitä, että pitää silmät ja korvat auki. Vanha neuvolarakennus Willa Paju Suomusjärvellä tupsahti eteemme etsimättä keskellä pimeintä ja lumisinta vuodenaikaa meitä kutsuen. Nyt Sirocco nauttii tästä ajasta rauhaisassa turvasatamassa. Rakennusta on puhallettu henkiin rakkaudella. 

Myös Willa Paju teki haaveistamme totta

Kirjoittaminen on ollut minulle lapsesta saakka tapa saattaa päästäni ulos ajatuksiani ja mielikuvitustani. Minulle on tärkeää myös muiden auttaminen, ja blogissa voi nämä asiat yhdistää, sillä aina jokin ajatus, neuvo tai kiehtova paikka voi olla jollekulle avuksi. Tekstit jäävät pyörimään maailmankaikkeuden tuuliin ja ne voivat hyödyttää myöhemminkin. Jätän myös pienen jälkeni historiaan, ainakin omalle jälkikasvulleni. 

Liikenteessä on tullut suhailtua ja nähtyä ihmisiä sekä maailmaa monilta kulmilta

Kun maailmaa katselee ja ottaa vastaan avoimin aistein, löytää niin paljon kaikkea hienoa ja kaunista, että myös sen jakaminen muille tuntuu mukavalta - ei todellakaan brassailulta. Jos minulla tyhjätaskulla on ollut mahdollista kaikki tämä ja unelmieni todeksi tekeminen, se on mahdollista kenelle vain, kuka maailmaa haluaa nähdä ja kokea ja uskoo itseensä ja onnistumiseen. 

Kuvaaminen on myös yksi lempijuttuni. Kaikki itselle tärkeät asiat yhdistyvät siis blogissani, joten toivon, että synttäreitä vietetään vielä niin pitkään kuin tuulta riittää!

Koti-idylliämme Espanjassa

Toivotan myötätuulia meille kaikille! Mukavaa syksyn alkua!

Suositut tekstit