Uskalla unelmoida vuoden vaihtuessa!

 

Vuoden lähennellessä loppuaan, pysähdymme miettimään niin kulunutta vuotta kuin tulevaakin. Millainen sinun vuotesi oli? Mitä toiveita tai tavoitteita asetat seuraavalle? Teetkö lupauksia, uskallatko unelmoida?


Skool ja onnea vuodelle 2022

Mieleeni tuli tässä vellovassa korona- ja omikronmaailmassa vertaus siihen, kun ymmärsin aikoinaan, että kaksosillani on autismi, joka ei katoa koskaan. Hyväksyin asian ja päätin elää niin onnellisena kuin suinkin niillä mahdollisuuksilla mitä on, ja tehdä myös lasteni elämästä hyvän. Toki toivon, että taudeista päästäisiin lopullisesti eroon, mutta nyt ei auta surkuttelu eikä elämän pysäyttäminen. Täytyy etsiä uusia tapoja ja väyliä nauttia elämästä, ennen kuin se valuu hukkaan.


Läheisten kanssa vietetty aika ja yhteiset juhlat olivat vuoteni kohokohtia

Oma vuoteni 2021 on ollut miltei päätä huimaava, iloista menoa ja meininkiä: Kuopuksen valmistuminen ja sitä juhliminen koko suvun voimin, kaksosteni muuttotouhut ja heidän esiintymisensä telkkarissa suorassa lähetyksessä, esikoisen hienot saavutukset mm. kokemuskouluttajana ja tubettajana. Suomikodin rakentelua, Espanjan kodin muuttotouhut ennen joulua. Teatteritreenejä ja esityksiä, opintoja näyttöineen, kesätöitä, ystävän häähumua polttareineen. Arctic-tiimini tuomaa iloa ja yhdessä tekemistä hyvinvoinnin asialla.


Teatterielämä toi uusia ystäviä, mielekästä tekemistä ja itsensä kehittämistä. Ilmeistä päätellen tässä voitaisiin miettiä mennyttä tai tulevaa vuotta!

Elämään kuuluvat myös surut ja huolet: Emme välttyneet läheisen menetyksestä ja hautajaisista tänäkään vuonna. Menetimme myös pentukoiramme Waldon, joka lyhyestä elämästä huolimatta ehti elää pienen hyvän ajan ja matkustaa Euroopan halki Suomeen. 

Minulla on uusia haaveita ensi vuodelle. Ihmisen on hyvä unelmoida, omistani haluan tehdä myös totta. Toisaalta en suunnittele asioita turhan tarkasti, sillä elämä on opettanut, että asiat eivät monestikaan mene suunnitelman mukaan, eikä tarvitsekaan, sillä asiat loksahtavat kohdilleen myös omalla painollaan. Olen myös niin impulsiivinen, että saatan keksiä ykskaks jotain ihan uutta elämääni. Entä sinä, onko sinulla unelmia?


Tuleva vuosi voi vielä olla usvan peitossa, mutta on jännittävää nähdä, mitä kaikkea se tuo tullessaan!

Onnea ja menestystä sinulle tulevalle vuodelle 2022! Kiitos menneestä vuodesta!

Kommentit

Suositut tekstit