Sirocco kaksi vuotta - miksi pitää blogia?


Niin on vuosi taas vierähtänyt ja Sirocco täyttää kaksi vuotta! Vuosiin on mahtunut iloa ja surua, menoa ja pysähdystä. 136 tekstiä ja 44932 lukemiskertaa.

Nyt tulee kuluneeksi myös kaksi vuotta siitä, kun lähdimme matkaan kohti tuntematonta, määränpäänä Espanja. Kyllä sitä upeaa aikaa voi muistella äärettömän kiitollisena ja onnellisena, joka siivitti myös tähän blogiin. Se kaikki johdatti myös uudenlaiseen elämänvaiheeseen ja vakuutti, millaista elämää haluaa viettää kahdessa maassa myös jatkossa. 



Olen uskollisesti postannut joka viikko. Kuten Siroccon osoite sirocco-posti kertoo, lähettelen teille postia nykyaikaiseen tyyliin, kirjeitä rakkaudella elämän tuulista. Pidän siitä, että minulla on aina joku projekti, ajattelemisen ja pohtimisen aihetta itselle ja muille. Haluan nähdä vaivaa, että löydän sopivia kuvia teksteihin, joidenka sisällöllä olisi tarkoitusta. On aina haaste saada postaus napakaksi, etteivät ne venyisi liian pitkiksi. Aiheita on toistaiseksi riittänyt, toiset herättäneet enemmän kiinnostusta kuin toiset. Espanja on jäänyt nyt Koronan vuoksi taka-alalle. Rakas aurinkokotimme vuorilla on yhä silti Atalaya Macorrassa Mijas Costalla, ja menemme taas kun tilanne sen sallii. 



Välillä on notkahduksen ja turhautumisen, itsekritiikin ja -inhon hetkiäkin. Mutta juuri silloin joku tulee ja kertoo, kuinka kiva on ollut seurata blogia. Palaute voi tulla ihan yllättäviltä tahoilta, sellaisilta henkilöiltä, jotka eivät paina tykkää-painiketta Facebookissa, tai jotka eivät edes ole siellä ja seuraavat blogia muiden kanavien kautta. Niin kauan, kun voin ilahduttaa tai auttaa edes yhtä, kirjoitan - ja teen sen ilmaiseksi, palkkana oma ilo ja toisille tuotettu apu tai hyöty. Minun jälkeeni tekstini ja ajatukseni jäävät pyörimään tänne maailmaan, aika koskettava ajatus. Ehkä joku ne joskus vielä löytää...



Kaikki palautteet ovat minulle tärkeitä. Tässä yksi tuntemattomalta henkilöltä:

"Oli kiva löytää blogisi. Kirjoitat mukavasti ja huomaan että ymmärrät että sinun hyvä ei ole kaikkien hyvä, ja toivot kaikille sitä oman elämänpolun löytämistä. Se on aika harvinaista. Olen vähän liikuttunutkin blogistasi."

Minäkin liikutuin. Kiitos teille kaikille lukijoille. Toivon teille kaikkea hyvää ja terveyttä. Kannustan rohkeuteen kohti unelmia. Se kannattaa!





Suositut tekstit