Picnicillä on kivaa niin hiekalla kuin hangella!


Mitäs jos veisit kaverin picnicille ystävänpäivänä? Se on hauskaa, huokeaa ja helppoa! Turvallistakin. Minusta ainakin picnicit ovat ihan huippukivoja, on sitten kesä tai talvi. Pienikin retki ulkoilmassa hyvässä seurassa tekee iloiseksi! Pois arkitouhujen ääreltä virkistää ja koronankin vaaniessa onnistuu hyvin! Jos ei halua tai voi lähteä ulos, voi kotiinkin järjestää tavallisuudesta poikkeavan seikkailun, tehdä vaikka majan pöydän alle. Leikkimieltä ei kannata koskaan unohtaa!


Koiratkin tunnistavat korista, että nyt mennään picnicille!


Lapsille retket olivat tärkeitä, mentiin sittten rannalle filtin päälle tai veneajelulle papan kanssa. Kun kuopukseni oli pieni, riitti kun menimme kotimme viereiselle pikkuiselle metsäpläntille ja söimme eväät kannon nokassa. Eväät myös matkustaessa oli tietysti heti esillä kun matka alkoi, se oli hauskin osuus.


Kuopuskulta

Suomessa suuntaamme usein Ketunpesällemme tai kallioille maisemia tähyilemään. Talviaikaan teimme aikoinaan potkukelkalla retkiä nuotiopaikalle. Vaikka lapset olivat jo varttuneet, oli kaikista kivaa kun kuumat kaakaot oli mukana termarissa. Jokainen sai paistaa mieleisensä makkaran. Tai vaahtokarkin.


Potkukelkkailu on mukavaa.

Yhteisistä retkistä on jäänyt koko perheelle mukavat muistot.


Vaikka käymme käyskentelemässä koiran kanssa harva se päivä, hetkestä tulee heti retki, kun meillä on liina ja ne eväät mukana. Pysähdyimme viime viikonloppuna nauttimaan niin päivästä, maisemista kuin antimista seuratessamme Ricon touhuja joen varrella.


Rico tykkää retkeillä.

Hyvää juustoa keksin kanssa.

Ihmemaahan voi päästä kuka hyvänsä käyttämällä mielikuvitusta.


Eipä picnic siis enempää ja suurempaa suunnittelua vaadi ja päivästä jää hyvä rento mieli ja lämmin muisto kenties loppuelämäksi!


Jalat sotkussa huilaillessa.


Hyvää ystävänpäivää! Tervetuloa kanssamme joskus picnicille!


Mihin lie tie vie...

Suositut tekstit