Lähtökuopissa Espanjasta Suomeen, täältä tullaan!



”Kun tänään lähden, otan mukaan mitä tarvitsen." Tässä kahden kodin systeemissä molemmissa päissä on tarvittavat vaatteet ja tavarat, joita ei tarvitse kuljetella eestaas. Mutta on silti oma hommansa laittaa kaikki jäävä järjestykseen, ja näinä poikkeusaikoina on hyvä tehdä tarkka matkasuunnitelma ajomatkalle, vaikka ennen on menty fiilisten ja jaksamisen mukaan.


Puoliso ja koirat kulkevat aina rinnalla

Auton huolto - check! Koirien rokotukset ja passit - check! Koirien ruoat ja tavarat - check! Omat matkakamppeet, passi ja hammasharja - check! Kodin siivous ja pyykit - check! Eväät - check! Hyvästit ystäville - check!


Adios amigos!


Suunnitelma - check! Valencia – Figures – Lyon – Heidelberg – Travemunde - Helsinki. Meidät testataan Fuengirolassa lähtöpäivänä. Testin tulos on 72 h voimassa, joten pääsemme sillä Ranskan yli. Seuraava testi on Saksassa Travemundessa ennen laivaan nousua. Myös eläinlääkärillä on käytävä Saksassa, että saamme leimat koirien passeihin madotuksesta.


Toivotaan, ettei tielle sattuisi paljon kiviä ja mutkia!


Tuliaiset? Ennen lähtöä minut valtaa aina hinku hankkia tuomisia ja tuliaisia läheisille, vaikka tiedän, ettei kukaan niitä odota, eikä mitään erityistä myöskään tarvitse. Mutta on vain niin kiva ilahduttaa rakkaita, jotka huomaavat, että olen ajatellut heitä. Tällä kertaa autoon ei mahdu kuin juuri me viisi. Ajelemme nimittäin Espanjasta Suomeen pikku Loverboy-kaaralla, mikä pitää tuoda Suomeen.

Hyvin suunniteltu sanotaan olevan puoliksi tehty. Ajossa Suomeen on kuitenkin tekemistä! Hasta la vista ja eikun menoksi!


Nähdään!


Suositut tekstit