Akilleen kantapää



Kaipa meillä jokaisella on jokin heikko kohta. Itselläni on ollut lapsesta saakka huonot jalat. Jalkojani on leikattu kahdeksasti; polvea, nilkkaa, kantapäätä... Murtumia ja suorastaan murskautumia on ollut muutamia elämän varrella. Polvilumpiot eivät pysy paikallaan. Kyynärsauvat ovat vanhat kaverit.


Story of my life...


Harmi se on aina pienikin harmi, eikä jalkaongelmat sentään henkeä vie. Mutta nuorena aktiiviurheilijan voimistelu-uran päättyminen jalkojen vuoksi tuntui  niin murskaavalta, että kyllä sitä hetken koko elämän päättämistäkin jo ajatteli, niin kurjalta se silloin tuntui. Onneksi elämään tuli muuta mukavaa tilalle. 


Kaksin aina kaunihimpi


Nyt hain pian apua kun leikkaamaton polveni sanoi sopimuksen irti. Synvisc One nivelnestekorvike auttaa nivelrikon hoidossa ja hoituu kertapistoksena. Sille on tullut hieman huokeampi rinnakkaisvalmiste, joka minulle nyt laitettiin, vaikka kyllä tämäkin sai melko loven lompakkoon. Toivon kovasti, että se tälläkin kertaa auttaa. 

Onko sinulla jokin harmittava akilleen kantapää? Oletko joutunut luopumaan jostain tärkeästä sen vuoksi? Mitä olet saanut tilalle?


Kun mielen pitää virkeänä, voi tuntea itsensä vielä toisinaan nuoreksi tytöksi.


Suositut tekstit