Liikaa töitä vai ei lainkaan töitä?

On nurinkurista, että joku uupuu liian työmäärän alle, kun toinen on kokonaan vailla töitä. 


Hetki kerrallaan että suoriutuu hommista.

Sosiaali- ja terveysalalla työskennellessäni työtä on niin paljon tarjolla kun vaan jaksaa tehdä. Opintojeni kesätauolla työskentelen ryhmäkodin ohjaajana, ja vaikka ollaan vasta kesän puolivälissä, huomaan kaipaavani enemmän lepoaikaa. Työ ei sinänsä ole niinkään raskasta, ja se on oikein mukavaa, mutta vuorotyö asettaa omat haasteensa. Läheisiä ei ehdi tavata tai tehdä muuta mukavaa - ainakin kun asuu maalla kaukana kaikesta. Ystävien kanssa on pidetty melkoisia kalenterisulkeisia, ja silti ei tahdo löytyä aikaa kaikkien tapaamiseen. 

Ammatinvalintakysymys toki. Mutta jos töitä haluaa tehdä, sitä juuri tältä alalta löytyy. Olen kyllä kiitollinen siitä, että on töitä, vieläpä ihmisläheinen työ, jossa voi auttaa, sekä kiva työpaikka. Nostan hattua kaikille työkavereilleni ja alan työntekijöille, jotka jaksavat viikosta toiseen. 


Kävin juuri röntgenissä ja ihailin siellä reippaita, kärsivällisiä hoitajia.

Kesä on kaikilla, on töissä tai ei. Toivottavasti se piristää jokaisen mielialaa. Suomen kesä on ihan parasta, mutta se on liian lyhyt ja kiireinen. Väsyneinä hetkinä kaipaan jo Espanjan rauhallisempaa elämäntyyliä! 

Mistä sinä haaveilet? Onko sinulla töitä, kenties liikaa tai liian vähän?


Rentoa meininkiä joella Espanjassa.


Suositut tekstit