Back to Spain x 2

Täällä jälleen Espanjan auringon alla, Casa de Montanassamme, Mijas Costalla! Voikin sanoa toistamiseen vajaa viikon sisällä, ensin tänne Suomesta, sitten Marokosta, jossa kävimme.



Facebook kertoo, että tällä välin Suomessa on ollut ensipakkaset, ja auton ikkunoita rapsutellaan aamulla. ÄÄK! Nautin siis vielä muutamia päiviä tästä lämmöstä ja heräämisestä vuorten keskellä lampaiden mörinään ja kukon kiekumiseen. Joskus en olisi uskonut, että vielä rakastun Espanjaan. Matkustelin kaikkialla muualla, mutta Espanjaa välttelin.

Tämä maatila, jossa pikku pesämme sijaitsee, aitoine espanjalaisineen, on ihan oma, erikoinen juttunsa ja elämäntyylinsä kaiken muun mukavan päälle. Koko Aurinkorannikon alue upeine retkeilypaikkoineen ja iloisine ihmisineen on osunut syvälle sydämeeni! Kaikki aistit saavat ravintoa. Mieli on myös tulvillaan mukavia muistoja viime talvelta vuorotteluvapaalta, saimme niin monin tavoin paljon kokemuksia, iloa, ja myös ystäviä, uusia ja vanhoja.





Kesällä heinäkuussa käydessämme kannatti pystyttää perkola, nyt sen alla kelpaa istuskella. Kesällä oli kyllä ihan liian kuuma, tuolloin emme oikein viihtyneet. Ja mikään ei vedäkään vertoja Suomen suvelle.





Vaikka nyt matkamme on lyhykäinen "syysloma", täällä voimaantuu varmasti, pois syysflunssat ja vatsakatarrit, ja rauhoittumista ennen polvileikkaustani! Juhlimme myös mieheni JP:n 60-vuotissynttäreitä yllätyksellisellä lisäreissulla Marokkoon; Marrakechiin, Casablancaan ja Tangeriin, ja näistä kerron myöhemmin lisää! Meilä oli kyllä jännittävä, erilainen ja unohtumaton retki!

Mukavaa syksyä teille kaikille!

Suositut tekstit