Tervetuloa toukokuu!


Kevät on kyllä niin ihanaa aikaa. Sain elää tänä vuonna kevään vieläpä kahdesti, ensin Espanjassa ja sitten Suomessa. Täytyy kuitenkin todeta, että kun kukkasiin oli jo vähän niin kuin tottunut Espanjassa (kukkaloistoa riitti jatkuvasti), ei leskenlehdet ja valkovuokot nyt niin hetkauttaneetkaan kuten yleensä. Ja aurinko, no kiva kun se on paistellut, mutta auringon säteet ja lämpökään ei ole tuntenut nyt niin ihmeelliseltä kuin yleensä talven jälkeen. Saatuani nyt jatkuvaa valoa läpi vuoden, olen luonnollisesti pysynyt virkeänä. Myös veriarvoni todettiin puolen vuoden Espanjan rupeaman jälkeen paremmiksi kuin konsanaan, joten ei voi kuin sanoa, että minulle Espanja teki hyvää!


Työt ovat jatkuneet entiseen tahtiin. Kun jonkun asian osaa, ei se niin vain unohdu, oli siis helppoa jatkaa siitä mihin jäi, meidän molempien.  Tuntui ihanalta, kun minua oli vähän kaivattukin ryhmäkodissa. Työ on ihmiselle tärkeää. Siitä saadusta palkasta elää. Mutta parasta on, kun on työ, jossa todella viihtyy. Jossa voi tuntea olevansa hyödyllinen. Jossa voi auttaa.  


Olen pitänyt myös lupauksen itselleni, eli siis myös vapaalla tavannut enemmän ystäviä. En ole ruvennut katselemaan telkkaria niin paljon kuin joskus. Touhukkaana onkin pitänyt kodin ja pihan siistiminen talon myyntiä varten (vink vink, talo hehtaarin alueella siis myynnissä Kettulan kylässä Suomusjärvellä).


Vappukin tuli ja meni. Vappuna meillä ei ole mitään tiettyjä perinteitä, voimme vaikka joka vappu tehdä jotain erilaista, mutta yleensä siihen liittyy ystävät, hyvä ruoka ja juoma. Vauhdikkain vappumuistoni on nuoruudesta, jolloin palasin vapun vietosta lakki kallellaan serpentiinit sotkussa kaulassa vasta 2.5 muiden odottaessa bussia töihin pysäkillä. Hieman nolotti, mutta silloin freelancerina toimiminen ja nuoruus sallivat moisen haksahduksen…  Muutama vuosi sitten matkustimme junalla Tampereelle ja söimme muissa matkustajissa hilpeää kateutta herättävän vappueväslounaan junassa. Kerran taas pukeuduimme naamiaisasuihin ja retkeilimme luonnossa. Leikkimieli on hyvä säilyttää ja tehdä sitä, mikä hyvältä tuntuu!




Nyt nautitaan ihanasta toukokuun ajasta, minusta on parasta, kun kesä on vielä edessä! Kesälomalla suuntaamme ihkaihanaan Casa de Montanaan Aurinkorannikolle! Ei muuta kuin takki auki ja iso kevätloikka kohti kesää! Tässä malli vuodelta 1970.




Suositut tekstit